Magazin

 

Înainte de a utiliza sau obține orice materiale, informații, servicii prin intermediul acestui magazin online, vă rugam să citiți cu atenție Termenii și Condițiile. Aceste prevederi se completează și cu Legea 365/2002 privind comerțul electronic, republicată și modificată și cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

 1. Informații administrator magazin online

Site-ul www.volvo-dez.ro este administrat de către S.C.Alex Business S.R.L.cu sediul în STR. ANA IPĂTESCU, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J33/546/2013 , Cod de Identificare Fiscala 32055470, Tel. 0767448668,. Volvo_dez@yahoo.com.

 1. Acceptare TCGV

Administratorul vă oferă accesul în magazinul online și utilizarea acestuia, sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții. Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastră sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Administratorul își rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informație din magazinul virtual fară a anunță în prealabil utilizatorii site-ului.

 1. Drepturi de autor

Vizitatorul/Cumpărătorul întelege dreptul de proprietate intelectuala și nu vă descarcă/utiliza conținutul magazinului online www.volvo-dez.ro, imagini, descrieri, elemente grafice, fară acordul scris al administratorului întrucât reprezintă proprietatea administratorului,  fiind aparat de legea dreptului de autor și de legile referitoare la proprietatea intelectuala și industriala.

 1. Perfectarea contractului la distanța, valabilitate

– Odată cu lansarea comenzii de pe magazinul online www.volvo-dez.ro, cumpărătorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul își derulează activitatea.

– Prezentul contract la distanța intră în vigoare în momentul confirmării comenzii de către administrator. Confirmarea se efectuează verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).

TCGV magazinului online www.volvo-dez.ro stau la baza contractului astfel perfectat.

– Administratorul nu considera sub nicio formă o comanda neconfirmată că având valoarea unui Contract.

– Cumpărătorul devine proprietarul mărfii după confirmarea plății, în cazul plății prin OP sau card, respectiv după efectuarea plății și semnarea documentelor de transport în cazul livrării prin curier cu plata ramburs.

 1. Preturi, modalități de plata, facturare

– Preturile sunt afișate pe pagina dedicata fiecărui produs, nu conțîn TVA și nu includ cheltuielile de livrare decât daca este specificat în mod expres acest aspect sau se oferă că și bonus pentru comenzile mari. În cazul în care prețul nu este afișat, veți avea posibilitatea de a cere o ofertă, iar un operator vă vă comunica prețul în cel mai scurt timp posibil.

– Prețul produsului comandat este cel afișat la data plasării comenzii.

– Prețul imprimat pe factura este același cu cel transmis de operatori în momentul confirmării comenzii.

– Prețul produselor din magazinul online www.volvo-dez.ro poate fi diferit de cel din magazinele fizice.

– Modalitățile de plată sunt disponibile pe pagină de lansare a comenzii.

– Pe baza informațiilor deținute de www.volvo-dez.ro și a celor furnizate  de cumpărător vă fi emisă o factură pentru bunurile livrate. Totodată, coletul poate fi insoțit de documentația prevazută de lege pentru produsul/produsele comandat(e), după caz: certificat/declarație de conformitate, certificat de garanție, instrucțiuni de utilizare, etc.

 1. Stocuri

Produsele aflate pe site sunt disponibile în stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clienții sunt informați corect, conform termenilor și condițiilor, de disponibilitatea produselor comandate înainte de confirmarea livrării. Rareori, pot apărea erori de comunicare în acest sens.

 1. Garanții

VOLVO-DEZ garantează că produsele livrate sunt însotite de factura fiscală, chitanța (eliberată de administrator sau firma de curierat) și după caz certificat de garanție (pentru produsele care necesită garanție). Declarăm pe proprie răspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viața și sănătatea, securitatea muncii și protecția mediului că produsele livrate nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE și 1999/45/CE ( în condițiile respectării manipulării, transportului și depozitării conform Fișelor Tehnice și a Fișelor de Securitate emise de furnizor și aflate în original la sediul societății și pe site-ul www.volvodez.ro în dreptul produselor în cauză.

Produselor comercializate le este garantată calitatea pe perioada înscrisă pe ambalaj, în condițiile respectării prescripțiilor de depozitare și transport.

Pentru orice reclamație sau sesizare vă rugam să ne contactați la adresa de email Volvo_dez@yahoo.com.

 1. Informații privind exercitarea dreptului de retragere

Aceste prevederi se completează cu legea 365/2002 privind comerțul electronic republicată și modificată și cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Politica de retur

Conform OUG 34/2014 aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fară a preciza motivele și fară a suporta penalități în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira după 14 zile începând de la ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, saui e-mail. Datele noastre sunt: S.C.Alex Business S.R.L.cu sediul în STR. ANA IPĂTESCU ,Bl.34.Sc.C,Ap,4,înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J33/546/2013 , Cod de Identificare Fiscala 32055470, Tel. 0767448668,. Volvo_dez@yahoo.com.

În acest scop, puteți folosi modelul de retragere alăturat, folosirea lui nu este însa obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecințele retragerii

Daca vă retrageți, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales alta modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fară întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezintă orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calităților și funcționarii produselor, taxe poștale sau de orice alta natura) care urmează a fi suportate de consumator cu ocazia exercitării dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeași modalitate de plata că și cea folosita pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane că urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea pâna la data la care primim înapoi produsele sau pâna la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

În cazul în care ați recepționat produse în legătură cu contractul, expediați produsele sau le înmânați direct noua în oricare dintre locațiile afișate pe pagina de Contact a site-ului www.volvo-dez.ro, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Condițiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite în art 2, pct.1 al OUG 34/2014.

Vă trebui să suportați costul direct al returnării produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului până la intrarea în posesia magazinului. Costul de retur este cel estimat de firma de curierat cu care se face returul produsului/produselor.  

Sunteți responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționarii produselor.

La solicitarea și cu acordul consumatorului, www.volvo-dez.ro poate recomanda cumpărătorului achiziționarea altui produs de o calitate și la un preț echivalente cu cele solicitate în prima comanda. Comanda inițială vă fi anulată la data confirmării comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul inițial.

Daca vă gânditi să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere exista pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.

Nu pot fi returnate produsele care:

 • au făcut obiectul unei comenzi speciale
 • prezintă urme de lovire, deteriorare, uzură
 • au fost desigilate și nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile și eticheta integre.
 • sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzătoare repunerii în vânzare.

Pentru produsele ridicate de către cumpărător direct din magazin, întrucât cumpărătorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplică condițiile de retur prevăzute în prezenta secțiune.

            ww.volvo-dez.ro vă suporta cheltuielile de retur dacă motivul returului îi este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).

Pentru alte informații legate de returul produselor vă rugam să ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email volvo_dez@yahoo.com.

Model de formular de retur

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriți să vă retrageți din contract.

– Către  DATE FIRMĂ

– Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră din contractul referitor la vânzarea online a următoarelor produse : ________________________

Comandate la data __________/ primite la data ____________

Nr. Factura __________

– Numele consumatorului (consumatorilor)

– Adresa consumatorului (consumatorilor)

– Semnătură consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

– Data

 1. Program de lucru, livrări, termene

-O comanda poate fi plasata în orice moment dar perioada de procesare este de Luni până Vineri în intervalul orar 9-18, exceptând sărbătorile legale.

– Produsele disponibile în magazinul online pot fi livrate prin curier.

– Termenul de livrare pentru produse este de 24-72 ore din momentul confirmării livrării.

– Livrările fizice se efectuează door to door, prin curierat rapid – serviciu externalizat deci independent de administrator. Pot exista întârzieri față de termenul de livrare stabilit în momentul confirmării comenzii; în acest caz administratorul nu își asumă nicio răspundere în numele firmelor de curierat.

-Administratorul își asuma responsabilitatea în privință livrării produselor comandate de cumpărător. Riscul pieirii bunului se transfera la cumpărător în momentul predării efective a bunului.

 1. Obligațiile cumpărătorului

– să furnizeze informații reale, corecte și actuale despre entitatea să atunci când acestea i se cer, în caz contrar exista posibilitatea refuzării comenzilor;

– să accepte soluționarea eventualelor probleme în termen de 30 de zile de la data sesizării acestora printr-un email adresat  administratorului;

– să accepte TERMENII ȘI CONDIȚIILE administratorului odată cu lansarea comenzilor și să achite contravaloarea mărfii prin metodele puse la dispoziție, la momentul transmiterii comenzii.

 1. Obligațiile vânzătorului

– să pună la dispoziția utilizatorilor gratuit informații profesionale cu privire la produsele și serviciile sale. Conținutul publicat în  magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor și documentația tehnica aferentă acestora afișate pe site sunt puse la dispoziție de către producători și furnizori. Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare.

– să contacteze clienții pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;

– să livreze produsele în cel mult 30 zile de la confirmarea livrării, daca acestea sunt în stoc;

– să utilizeze datele personale colectate de la clienți/utilizatori în concordanta cu secțiunea `Confidențialitate`, parte integrantă  din TERMENI ȘI CONDIȚII.

 

Coș de cumpărături (0)

Coș