Ganție, calitate și mediu

Este mai ieftin cu piese second-hand de pe mașini folosite?

La VOLVODEZ, piesele de mașini folosite sunt întotdeauna la un preț de aproximativ 50% din pretul unei piese noi . Deci, veți obține o piesa  originală, utilizată, la un pret mai mic fata de prețul pentru o piesa nouă atunci când faceți cumpărături de la noi. Plusul cu care venim este faptul că primiti consultanță gratuită pentru a stabili exact care este problema masinii dvs., precum și pentru stabilirea compatibilității piesei solicitate.

Aveți vreo garanție pentru piese de schimb folosite?

VOLVODEZ vă ofera GARANȚIE pentru toate piesele second-hand achizitionate.

La noi simțiți aceeași siguranță ca atunci când cumpărați o piesă nou faricată, certificată Volvo. De aceea, în principiu, lăsăm aceeași garanție pentru componentele certificate Volvo, ca atunci când cumpărați unul nou. Ne facem responsabili pentru asigurarea faptului că toate piesele reciclate se ridică la o calitate și functionalitate garantata, asumându-ne chiar și incompatibilitatea produsului comandat, prin înlocuirea lui cu unul compatibil.

 

Dezmembrăm, refolosim – reciclăm.

Prin procesul de dezmembrare facem eforturi pentru respectarea mediul printr-un proces întreg de reutilizare și colectare selectivă a deșeurilor provenite în urma dezasamblării autovehiculelor, aliniindu-ne astfel cerițelor cerute de normele naționale și europene. Încurajăm clienții noștri în vederea achiziției de piese din dezmembrări, prin acordarea de garanții, posibilitate de retur în cazul unor eventuale inconveniente și oferim de asemenea consultanță gratuită în tot ceea ce înseamna descoperirea defectelor reale ale mașinii precum și în stabilirea compatibilității pieselor, considerându-i de asemenea partenerii noștri în procesul de reciclare și protecție a mediului.

Coș de cumpărături (0)

Coș